Jauheliha-vihannespata

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää vettä, lihaliemikuutio sekä pilkotut perunat, porkkanat ja lanttu.

Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää pakastevihannekset.

Kun ovat kypsyneet kaada joukkoon tölkillinen kidneypapuja ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk19g20kcal1.5g3.3g0.2g2.5g
Rypsiöljy rainbow1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lanttu 2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 7.7g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g13g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g9g6.2kcal0.4g1g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)26g43kcal4.9g0g2.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 16g8.8kcal0.3g2.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g204kcal14.8g15.6g9.2g5.8g
Valittu annoskoko100g102kcal7.4g7.8g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal3.7g3.9g2.3g1.5g
Arvot/100g100g102kcal7.4g7.8g4.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49994