Juustokakku persikoilla

200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu

Persikoita koristeeksi

Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.

(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.

Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle.

Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.

Itse pidän yleensä yön yli.

Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.

Koristele persikoilla :)

N11na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Persikat puolikkaina mehussa, Rainbow20g11kcal0.3g2.5g0g0g
Liivate 1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Digestive (Bisca), annos 12g13g61kcal0.9g8.8g2.5g0g
Profeel tuorejuusto 2% 200g17g15kcal1.8g1.1g0.3g1g
Flora Vanilla 12%17g32kcal0.7g2.7g2g0g
Maitorahka, Ehrmann, 0,2%17g10kcal1.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g354kcal12.6g32g19.6g2g
Valittu annoskoko100g177kcal6.3g16g9.8g1g
Annoskoko puolitettuna50g89kcal3.2g8g4.9g0.5g
Arvot/100g100g177kcal6.3g16g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50833