Katkarapu-wokvihannes -salaatti

- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea17g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow33g13kcal0.7g2.3g0.1g1g
Katkarapu, rainbow13g13kcal3g0g0.1g0g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g88kcal8.2g6.6g2.8g3g
Valittu annoskoko100g44kcal4.1g3.3g1.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g22kcal2.1g1.7g0.7g0.8g
Arvot/100g100g44kcal4.1g3.3g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50862