Kalkkunanakkikeitto

- Kuori ja pilko sipuli.

Pilko nakit.

- Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä, ruskista nakit ja kuullota sipulit.

Kuori ja kuutioi tällä aikaa perunat.

- Siirrä paistetut sipulit ja nakit lautaselle syrjään, laita kattilaan kuutioidut perunat, vesi ja liemikuutiot.

Anna kiehua pari minuuttia, lisää keittojuurekset.

Kiehuttele kannen alla joku minuutti, niin että perunat ovat kypsiä.

- Lisää lopuksi nakit ja sipulit.

Tykkään itse aika miedoista mausteista tämän tyyppisissä ruoissa, mutta tietysti voi maun mukaan mausteita lisäillä.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kalkkunanakki Atria 5%10g10kcal1.2g0.3g0.5g0g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g15g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.7g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g60kcal3.6g7.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko100g30kcal1.8g3.7g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g15kcal0.9g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g30kcal1.8g3.7g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50912