Lasagne

Paista pannulla 500 grammaa jauhelihaa.

Mausta (suola, mustapippuri, yrttimauste).

Lisää vettä, lihaliemikuutio, tölkki tomaattimurskaa ja 3-4 pilkottua sipulia.

Keitä kastiketta välillä hämmentäen puolisen tuntia.

Asettele vuokaan vierekkäin lasagnelevyjä niin paljon kuin vuokaan mahtuu yhteen kerrokseen.

Laita kerroksittain lasagnelevyjä ja jauhelihakastiketta (ja väliin juustoraastetta) niin että päällimmäiseksi jää lasagnekerros.

Tee munamaito.

(Riko astiaan kolme kananmunaa ja sekoita.

Lisää puolisen litraa maitoa).

Kaada munamaito lasagneastiaan ja laita päälle juustoraastetta.

Vuoka uuniin n. 225 astetta ja tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g20g3.6kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.1kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3.9g11kcal1.2g0g0.7g0g
Lasagnelevy Rainbow8.9g33kcal1.2g6.3g0.3g0.3g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)25g56kcal4.7g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g253kcal18.4g17.8g12.2g1g
Valittu annoskoko100g127kcal9.2g8.9g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g63kcal4.6g4.5g3.1g0.3g
Arvot/100g100g127kcal9.2g8.9g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50993