Vattusuun kevyt kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai Vanilja-tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g pakastevadelmia

Ohje:
1) Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.

3) Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Tasoita ja paista uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.

4) Kumoa torttupohja kevyesti sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.

5) Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin tuorejuusto, sitten vadelmat.

Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.

Tmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g24g65kcal1.9g2.9g4.8g0g
Vadelma 24g10kcal0.2g1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g389kcal11.8g46.6g15.4g2.4g
Valittu annoskoko100g195kcal5.9g23.3g7.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g97kcal3g11.7g3.9g0.6g
Arvot/100g100g194kcal5.9g23.3g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51751