Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,320g13kcal2.2g0.8g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)10g71kcal0g0g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit16g3.3kcal0.5g0.3g0g0.4g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g16g29kcal3.4g0.3g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g446kcal18g18.2g32.8g1.8g
Valittu annoskoko100g223kcal9g9.1g16.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g112kcal4.5g4.6g8.2g0.5g
Arvot/100g100g223kcal9g9.1g16.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245