Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g62kcal7.1g0g3.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl28g8.4kcal1.3g0.5g0.1g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)11g30kcal3.4g0g1.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g23g35kcal0.4g0.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g272kcal24.4g2.6g18.4g0.8g
Valittu annoskoko100g136kcal12.2g1.3g9.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g68kcal6.1g0.7g4.6g0.2g
Arvot/100g100g136kcal12.2g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667