Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g38g47kcal1.2g1.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g169kcal3.4g9.4g12.8g2.8g
Valittu annoskoko100g84kcal1.7g4.7g6.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal0.9g2.4g3.2g0.7g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015