Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 21g66kcal1.7g12.2g0.6g2.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g10g16kcal2.3g0g0.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 10g22kcal1.6g0g1.8g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g14g45kcal3.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g442kcal28.2g24.4g24g4.2g
Valittu annoskoko100g221kcal14.1g12.2g12g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g110kcal7.1g6.1g6g1.1g
Arvot/100g100g220kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568