Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g38g8.6kcal0.5g1.3g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.9g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g214kcal12.2g5.6g15.8g0.2g
Valittu annoskoko100g107kcal6.1g2.8g7.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal3.1g1.4g4g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.8g7.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528