Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.8g0g1.3g0g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g17g6.9kcal1.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.9g1.2kcal0.1g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki24g13kcal2g1.2g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g19g49kcal5.6g0.4g2.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]5.6g23kcal1.2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g328kcal37.2g4.8g18.6g0g
Valittu annoskoko100g164kcal18.6g2.4g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna50g82kcal9.3g1.2g4.7g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716