Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 24g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g61kcal3.6g4.8g2.4g3g
Valittu annoskoko100g30kcal1.8g2.4g1.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g15kcal0.9g1.2g0.6g0.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.4g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303