Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g17g62kcal1.4g13.7g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell22g23kcal5.2g0g0.1g0g
Pesto rosso3.2g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g2.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Findus thai wokkivihannekset22g5.4kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g2g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g222kcal14.2g31.4g3.8g2g
Valittu annoskoko100g111kcal7.1g15.7g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna50g56kcal3.6g7.9g1g0.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.7g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823