Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g11g36kcal1.7g6.6g0.3g1.1g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g215kcal22.4g18.4g5.8g3g
Valittu annoskoko100g107kcal11.2g9.2g2.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g54kcal5.6g4.6g1.5g0.8g
Arvot/100g100g107kcal11.2g9.2g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917