Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 10g31kcal2.6g0g2.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 19g5.8kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g19g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g12g13kcal0.4g0.4g1.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g10g16kcal0.2g0.4g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g146kcal8g5g10.4g2g
Valittu annoskoko100g73kcal4g2.5g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna50g37kcal2g1.3g2.6g0.5g
Arvot/100g100g73kcal4g2.5g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401