Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g12g70kcal2.5g0.8g6.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)31g81kcal8.1g0.5g5.3g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli12g8.2kcal1.1g0.5g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7.8g8.6kcal1.4g0.2g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g12g25kcal2.9g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g442kcal36.4g6.2g29g0.2g
Valittu annoskoko100g221kcal18.2g3.1g14.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g111kcal9.1g1.6g7.3g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3.1g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104