Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 11g7kcal0.1g1.3g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana 6.8g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g5.5g14kcal0.2g0.2g1.5g0g
Piparjuuri, annos 10g6.8g2.5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g93kcal2.4g10.8g4.4g3.2g
Valittu annoskoko100g47kcal1.2g5.4g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g23kcal0.6g2.7g1.1g0.8g
Arvot/100g100g47kcal1.2g5.4g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767