Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g20g55kcal4g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g367kcal32g11g21.4g1g
Valittu annoskoko101g183kcal16g5.5g10.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g92kcal8g2.8g5.4g0.3g
Arvot/100g100g182kcal15.9g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233