Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Voileipäkinkku,snellman3g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Puolukka 15g5.8kcal0.1g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g287kcal23.4g10.8g16.2g1.6g
Valittu annoskoko101g144kcal11.7g5.4g8.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g72kcal5.9g2.7g4.1g0.4g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.4g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514