Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)29g65kcal5.4g0g4.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)28g13kcal0.5g2.2g0.2g0.4g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g22g71kcal2.8g13.7g0.6g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g308kcal18g33.6g11.4g4.8g
Valittu annoskoko101g154kcal9g16.8g5.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna50g77kcal4.5g8.4g2.9g1.2g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786