Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g38g49kcal7.9g0g2.6g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)38g26kcal4.5g1.1g0.4g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g19g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g221kcal25.4g10g10g0.4g
Valittu annoskoko101g110kcal12.7g5g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g55kcal6.4g2.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.6g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958