Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli19g57kcal0.7g0.8g5.6g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g191kcal2.6g6.2g17g1.6g
Valittu annoskoko100g96kcal1.3g3.1g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g48kcal0.7g1.6g4.3g0.4g
Arvot/100g100g95kcal1.3g3.1g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716