Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 8.8g7.1kcal0.1g1.5g0g0.3g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)18g6.4kcal0.3g1.3g0g0.3g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.8g2kcal0g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g12g40kcal2.9g7g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g166kcal7.2g23.6g5g4.4g
Valittu annoskoko101g83kcal3.6g11.8g2.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal1.8g5.9g1.3g1.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959