Aura-kana-metukka pannari

Tämä ohje on muunnelma VHH juustopannarista ja sopii erinomaisesti karppaajalle.

Halutessaan vehnäjauhot voi jättää kokonaan pois.

Lopputulos muistuttaa suolaista piirakkaa - itse paistoin pannarin isossa lasagnevuoassa pellin sijaan.

Taikina on aika paksua.

Aurajuustoa on sen verran, ettei se peitä muita makuja alleen.

Mausteita(esim.

mustapippuri ja pizzamauste) voi ripotella pannarin päälle ennen uuniin menoa!
Yksi annos on aika pieni joten isoon nälkään menee helposti kaksikin palasta.

Maistuu hyvin salaatin kera!

-Ruskista suikaloidut fileepihvit öljyssä ja lisää hetken päästä myös herkkusienet pannuun

-Sekoita keskenään munat, kerma, vehnäjauho, raejuusto, juustoraaste ja auramuru.

Sekoita kana, herkkusienet sekä hienonnettu metukka munajuustoseokseen.

-Lisää lopuksi he-ma-po-seos sekä sulatettu voi.
Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle mausteet.

Suolaa et välttämättä tarvitse.

-Paista leivinpaperoidussa vuoassa tai pellillä n.0.5h ja 200-astetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kiirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Hunajamarinoitu broilerin filepihvi (Pirkka)15g18kcal2.8g0.2g0.7g0g
Herkkusieni säilyke 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.2g
Luomukerma (Valio), annos 100g7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Arkirae (Valio), annos 100g11g7.7kcal1.3g0.4g0.1g0g
Edam 17%7.3g20kcal2.1g0.1g1.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.3g19kcal2g0g1.2g0g
Ohut meetvursti (kulinaari) (Atria), annos 20g7.3g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g398kcal29g4.2g29.2g0.6g
Valittu annoskoko101g199kcal14.5g2.1g14.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g100kcal7.3g1.1g7.3g0.2g
Arvot/100g100g198kcal14.4g2.1g14.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242287