Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g29g108kcal1.3g9g7.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g11g21kcal2.1g0g1.4g0g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Maito, Kevyt15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.3g22kcal1.7g0g1.7g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g419kcal18.2g20.2g29g2.4g
Valittu annoskoko101g209kcal9.1g10.1g14.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g105kcal4.6g5.1g7.3g0.6g
Arvot/100g100g208kcal9g10g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415