Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g26g9kcal0.4g1.8g0g0.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g22g22kcal1.6g3.3g0.3g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g5.2g21kcal1.3g0.1g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g134kcal7.2g13.6g5.6g1.8g
Valittu annoskoko101g67kcal3.6g6.8g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal1.8g3.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.8g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193