Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g16g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g16g4.9kcal0.8g0.3g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g11g7.1kcal1.4g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g39kcal5g3.2g0.2g0g
Valittu annoskoko101g20kcal2.5g1.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna50g10kcal1.3g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139