Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell27g30kcal6.3g0g0.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g22g79kcal3.1g12.9g1.5g2.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g25g44kcal2.9g5.8g0.4g3.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)15g27kcal0.3g0.5g2.6g0.7g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g11g13kcal0.4g2.3g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g384kcal26g43g10.6g12.8g
Valittu annoskoko101g192kcal13g21.5g5.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna50g96kcal6.5g10.8g2.7g3.2g
Arvot/100g100g191kcal12.9g21.4g5.3g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023