Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 76g18kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g1.8g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g97kcal4.2g8.4g4.2g4.2g
Valittu annoskoko101g49kcal2.1g4.2g2.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal1.1g2.1g1.1g1.1g
Arvot/100g100g48kcal2.1g4.2g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664