Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis75g84kcal16.5g0g2.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.7g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Mustapippuri 2.3g6.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g271kcal40.4g2.8g11.2g1.6g
Valittu annoskoko101g135kcal20.2g1.4g5.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g68kcal10.1g0.7g2.8g0.4g
Arvot/100g100g135kcal20.1g1.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524