Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g28g107kcal1.5g9g7g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti 25g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 14g42kcal2.5g0.2g3.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.8g11kcal0.5g0.2g1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 14g19kcal0.4g0.5g1.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Sipuli, tuore7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g424kcal13.6g22.2g30.8g2g
Valittu annoskoko101g212kcal6.8g11.1g15.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g106kcal3.4g5.6g7.7g0.5g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905