Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g39g67kcal7.9g0g3.9g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g31g51kcal2.5g9.6g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g286kcal24g21.4g11.4g2g
Valittu annoskoko101g143kcal12g10.7g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna50g72kcal6g5.4g2.9g0.5g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759