Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 31g38kcal6.4g0g1.4g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g35g11kcal0.4g1.9g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g11g10kcal0.7g1.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g16g15kcal0.2g1.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g152kcal15.6g11.4g4.6g0g
Valittu annoskoko101g76kcal7.8g5.7g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna51g38kcal3.9g2.9g1.2g0g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308