Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g5.3g19kcal0.4g4.2g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g17g17kcal1.2g2.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä13g9kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g209kcal13.8g17g9g1.2g
Valittu annoskoko101g105kcal6.9g8.5g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g52kcal3.5g4.3g2.3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal6.8g8.4g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586