Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 21g67kcal5.6g0g5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g26g9kcal0.4g1.9g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g6.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g176kcal12.6g7.6g10.6g1.2g
Valittu annoskoko101g88kcal6.3g3.8g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g44kcal3.2g1.9g2.7g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.8g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929