Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka333g560kcal66.7g0g33.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g167g92kcal5.2g10.7g3.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g83g217kcal12.5g0.2g18.3g0g
Tomaattimurska 417g123kcal2.3g22.1g0.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g1982kcal173.4g66g111.4g15.8g
Valittu annoskoko1000g991kcal86.7g33g55.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna500g496kcal43.4g16.5g27.9g4g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570