Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 281g81kcal2.8g12.9g0.8g5.1g
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g348kcal15.6g57g3.4g26.2g
Valittu annoskoko1000g174kcal7.8g28.5g1.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna500g87kcal3.9g14.3g0.9g6.6g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612