Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 31g23kcal4.1g0.3g0.1g2.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)250g345kcal18.8g13.3g25g0g
Ruisjauho Pirkka500g1525kcal48.5g305g10g75g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3876kcal150.6g637.4g76.6g154.4g
Valittu annoskoko1000g1938kcal75.3g318.7g38.3g77.2g
Annoskoko puolitettuna500g969kcal37.7g159.4g19.2g38.6g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432