Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g250g975kcal0g245g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Raparperi 250g84kcal1.7g13.8g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2349kcal9.2g560g3.6g23g
Valittu annoskoko1000g1174kcal4.6g280g1.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna500g587kcal2.3g140g0.9g5.8g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731