Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g98g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 1420g5312kcal205.9g809.2g103.6g142g
Vehnäjauho puolikarkea 3461g11874kcal352.6g2422.4g41.5g121.1g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4437g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)444g3194kcal4.4g4.4g354.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41625kcal1125.8g6684.8g1000g526.2g
Valittu annoskoko10000g20813kcal562.9g3342.4g500g263.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10406kcal281.5g1671.2g250g131.6g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623