Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g136g488kcal61g54.3g8.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g3699g12947kcal443.9g2626.4g77.7g111g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g2466g4439kcal369.9g517.9g106g1085.1g
Rypsiöljy rainbow617g5549kcal0g0g616.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3083g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46846kcal1749.6g6397.2g1616.6g2392.2g
Valittu annoskoko10000g23423kcal874.8g3198.6g808.3g1196.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11712kcal437.4g1599.3g404.2g598.1g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330