Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 8734g15584kcal1410.5g621g696.1g617.5g
Sipuli (kuorittu)728g197kcal9.5g34.9g1.5g12.4g
Valkosipuli 102g110kcal8g16.6g0.6g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl437g3930kcal0g0g436.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39642kcal2856g1345g2269.8g1264g
Valittu annoskoko10000g19821kcal1428g672.5g1134.9g632g
Annoskoko puolitettuna5000g9911kcal714g336.3g567.5g316g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089