Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2564g463kcal14.4g64.1g10.3g17.9g
Peruna, keskikokoinen 60g2564g1539kcal38.5g333.3g2.6g23.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g2564g3801kcal519.7g44.1g166.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)1282g3526kcal205.1g12.8g294.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)513g154kcal5.1g20.5g2.1g1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 513g2000kcal10.9g11.3g215.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22963kcal1587.4g972.2g1383.4g84g
Valittu annoskoko10000g11481kcal793.7g486.1g691.7g42g
Annoskoko puolitettuna5000g5741kcal396.9g243.1g345.9g21g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772