Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g3524g5991kcal317.2g299.6g387.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3965g2379kcal59.5g515.4g4g35.7g
Keiju rypsiöljy (Raisio)88g793kcal0g0g88.1g0g
Sipuli (kuorittu)661g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Ruokakerma Valio 5%1762g1057kcal21.1g49.3g88.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20798kcal812.8g1792g1138.4g93.8g
Valittu annoskoko10000g10399kcal406.4g896g569.2g46.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5199kcal203.2g448g284.6g23.5g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583