Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2545g713kcal15.3g151.4g5.1g63.6g
Peruna, keskikokoinen 60g763g458kcal11.5g99.2g0.8g6.9g
Inkivääri, tuore, silputtu76g61kcal1.4g13.6g0.6g1.5g
Lehtiselleri 204g26kcal2.3g2.2g0.4g2g
Vesi, vesijohtovesi 5089g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%509g814kcal13.7g13.7g76.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl255g191kcal10.2g20.4g7.6g0.3g
Sipuli (kuorittu)458g124kcal6g22g0.9g7.8g
Rypsiöljy 102g900kcal0g0g101.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6573kcal120.8g645g387g164.2g
Valittu annoskoko10000g3286kcal60.4g322.5g193.5g82.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1643kcal30.2g161.3g96.8g41.1g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944