Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5150g8755kcal1030g0g515g0g
Ranskankerma Valio1288g3605kcal32.2g45.1g360.5g0g
Sipuli (kuorittu)1288g348kcal16.7g61.8g2.6g21.9g
Flora ruokakerma 15 % 250g1073g1609kcal17.2g37.6g160.9g0g
Pekoni Pirkka1202g3485kcal168.2g12g312.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35605kcal2528.6g313g2702.8g43.8g
Valittu annoskoko10000g17803kcal1264.3g156.5g1351.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8901kcal632.2g78.3g675.7g11g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161