Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1236g334kcal16.1g59.3g2.5g21g
Kesäkurpitsa zucchini 2217g400kcal12.4g55.4g8.9g15.5g
Munakoiso 2089g467kcal10.4g64.7g4.2g52.2g
Paprika, punainen1577g405kcal14.2g72.5g6.3g31.5g
Valkosipuli 68g74kcal5.4g11.1g0.4g1.4g
Oregano, kuivattu 43g130kcal4.7g9.2g4.4g18.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g43g384kcal0g0g42.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g43g41kcal0.5g7.8g0g0g
Ruispasta, Torino682g2387kcal88.7g456.9g17.1g40.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2003g401kcal12g76.1g6g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10045kcal328.8g1626g184.8g417.4g
Valittu annoskoko10000g5022kcal164.4g813g92.4g208.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2511kcal82.2g406.5g46.2g104.4g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210