Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g499g1590kcal42.9g339g7.5g34.9g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g499g1805kcal37.4g379.7g12.3g16.9g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan748g2617kcal62.8g568.3g0.7g7.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g279g335kcal7g16.7g25.1g4.2g
Sipuli (kuorittu)1196g323kcal15.6g57.4g2.4g20.3g
Valkoviini kuiva 1745g1196kcal5.4g10.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4985g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 50g441kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16613kcal342.2g2743.2g195.8g167.6g
Valittu annoskoko10000g8307kcal171.1g1371.6g97.9g83.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4153kcal85.6g685.8g49g41.9g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275