Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g2165g4485kcal225.1g41.1g404.8g64.9g
Sipuli, tuore433g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Lanttu 433g125kcal4.3g19.9g1.3g7.8g
Porkkana 1732g566kcal10.7g96.3g3.5g44.2g
Selleri, annos 50g303g42kcal3g9.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 2814g1821kcal45g370.9g4.8g23.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl130g325kcal15.6g1.9g28.6g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g996g299kcal45.8g19.9g3g15.9g
Kiinankaali raaka 100g996g179kcal15.9g22.9g3g22.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15918kcal742g1205.6g899.8g374.2g
Valittu annoskoko10000g7959kcal371g602.8g449.9g187.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3979kcal185.5g301.4g225g93.6g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062